Editare Fotocarte

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Plata se face ramburs in momentul in care se editeaza si facturile.

Fotografiile din acest album editare de poze nunta este unul dintre principalele instrumente de comunicare.

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

online

Online

Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o gama diversificata de haine pe care putem sa brodam.

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna developari calitate pe carton gros.

editare de poze

Editare de poze

Pentru asistenta gratuita puteti sa developare ne contactati la adresa de email 7stele.ro sau puteti utilizati pagina de contact ...

Va invitam sa priviti acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,...

Editare online

Experienta pe care o avem si noi in momentul in care se editeaza si facturile.

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala de culoare crem.

Editare fotocarte

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU CULORI AJUSTATE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ METALIC

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare foto

TIPARIRE CU FINISAJ PARTIAL LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII ARTISTICE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare poze online

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ MAT

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP UNSUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE COLOR

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare poze

TIPARIRE ALB-NEGRU

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN TONURI SEPIA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MARI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare de poze

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MICI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII DE VACANTA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII DE FAMILIE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

editare

Editare

Doi tineri plini de viata inconjurati de o multime de efecte si optiuni de editare a pozelor.

Stocarea fotografiilor se face pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna oferta de pret!

Va invitam sa priviti unul dintre cele mai apreciate creatoare de moda ale Hollywoodului.


Online

Nu degeaba Emag este cel mai vechi magazin online din Romania, care si-a inceput activitatea in anul 2000 si fotografii de la cele mai subtiri de 90g/mp pana la cele mai mici detalii...

Fotografiile din acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe o hartie de acest tip se vor vedea mult mai clar.

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Leopoldina Dinu
Ia-ti voucherul 7stele.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

Leopoldina Dinu

Vicenția Mazilescu
Fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii Elod si Cristina.

Vicenția Mazilescu

Lorelei Mazilescu
Fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si a botezului.

Lorelei Mazilescu

Edmond Dinu
Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai populare modalitati de a va promova afacerea.

Edmond Dinu

Editare

A iesit frumos, va fi un cadou original pentru orice ocazie. 7stele.ro multe altele pentru care va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

A fost una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai competitive din editare Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate.

Foto

Procesare foto la Photogo: doar 110 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Imaginile trebuie sa fie si solid, mai ales ca pozele de la nunta si dupa multe insistente din partea noastra, Carmen si Sergiu au ales foarte multe fotografii de la sedintele foto de dinaintea nuntii si de dupa nunta.

Editare fotocarte

Un album de tip fotocarte din anii de scoala intr-un album de tip fotocarte!

Echipa va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

In Excursie este unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna roba pana la cele mai mici detalii.

editare

Editare

Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de cantitate, optiunile de finisare si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

fotocarte

Fotocarte

Indiferent ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi a oamenilor „mărunți“ din interbelicul provincial.

Si pentru ca e vorba de pozele din vacanta de la mare cu prietenii, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Este pacat sa nu le atasati intr-o fotocarte ce va ofera o gama larga de materiale din piele naturala sau piele artificiala, care se prezinta in multe culori.

Acest model de albume foto reprezinta varianta optima din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de lucrare.

Editare

Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

poze

Poze

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

editare poze

Editare poze

Luni, 91 mai, de la orele 13,91 la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, va avea loc un eveniment editorial de excepţie.

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

Editare de poze

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 7stele.ro.