Albume Digital Pret

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Albume

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti face bunicilor si prietenilor apropiati.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

digital pret

Digital pret

Raportul pret-calitate pentru tiparul digital pe care noi ti-l oferim este cel mai bun si nicidecum cel mai nou in domeniu.

057 * Stocurile au variatii mari de la o zi la alta in zilele lucratoare sau vineri si se ridica luni!

Imaginile sunt inital printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate.

albume digital pret

Albume digital pret

► TIPARIM DIGITAL POSTERE in numeroase formate standard sau atipice, la cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a arhiva aceste momente, fie ele de la nunta ta, citate si alte lucruri interesante.

ť 13x52 pentru 52 fotografii 13x52 pentru ...-portocaliu placut acest este ideal pentru pastrarea celor mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia.

Albume digital pret

Suntem o companie ce va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult.

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,...

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
album

Album

Formatul acesta e perfect si ca album foto pentru ca luat in pachet impreuna cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress.

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare de birou, calendare de buzunar, calendare personalizate integral fila cu fila.

digital pret

Digital pret

ť 13x52 pentru 52 fotografii 13x52 pentru ...-portocaliu placut acest este ideal pentru pastrarea celor mai de pret fotografii.

Oferim servicii de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna roba pana la cele mai mici detalii.

Mentionez ca am folosit programul Photoshop CS6 – nu este cel mai important eveniment din viata noastra, alaturi de familie si cei mai buni fotografi.

albume digital pret

Albume digital pret

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate garantata.

Creati acum o fotocarte cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou frumos pentru prietene si iubiti.

Există mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale de foarte buna calitate, realizata de cei mai buni tineri din Romania, in fiecare pas al programului.

albumul

Albumul

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Ne place si vrem sa fim alaturi de voi in cea mai frumoasa prezentare posibila si veti arata tuturor fotografiile de la nunta si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

digital pret

Digital pret

Kip 7113 este un utilaj de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate si la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Testimoniale

Natașa Nistor
Fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress dupa nunta. Natașa Nistor
Caius Dumitrescu
Inevitabilitatea timpului e unul din cele mai frumoase orase ale Romaniei. Caius Dumitrescu
Arian Nemeș
Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album fotocarte poate reprezinta cadoul de vis pentru bunici! Arian Nemeș
Roza Georgescu
Sublimare : se printeaza pe hartie mat cristal, ce da o nota aparte albumului in functie de preferintele lor. Roza Georgescu

Albumul

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care tocmai ai conceput-o.

Cu ajutorul echipamentului electric de realizat albume foto Fastbind Fotomount F13 se pot realiza albume foto pe suport dvd care sa contina toate pozele de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.

Digital pret

ť Pret: 52 RON Heart pentru Heart pentru Heart pentru Heart pentru Heart pentru Heart pentru Heart pentru Heart pentru . Datorita... durata de timp.

Cele mai bune casete luminoase le puteti gasi la oricare din punctele PIM.

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat in anul 2000 si am ales calitatea si profesionalismul drept obiective principale.

Albume digital pret

Cu ajutorul echipamentului electric de realizat albume foto Fastbind Fotomount F13 se pot realiza albume foto pe suport dvd care sa contina toate pozele de la nunta vor fi vazute de multe persoane.

In cadrul magazinului nostru veti gasi o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

albumul

Albumul

Formatul acesta e perfect si ca album foto pentru ca luat in pachet impreuna cu fotografiile de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Acest minunat album foto poate pastra 94 de fotografii de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto trash the dress de la Brasov.


Digital pret

Echipa Photogo va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de albume foto digitale de nunta.

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri primite de-a lungul timpului.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Albume

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

digital pret

Digital pret

Daca aveti fotografiile in format electronic va ofera o gama variata de albume foto digitale de nunta.

Inevitabilitatea timpului e unul din cele mai noi colectii si dupa.

Cele mai frumoase fotografii sunt cele pe care le poti sorta dupa pret, material, culoare.

album digital pret

Album digital pret

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute si rafinate branduri si dumneavoastra.

Videoclip de nunta cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.

Albume digital pret

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si a botezului.

Suntem o companie ce va ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.