Albume De Poze

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Albume

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra.

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si personalizate de noi.

de poze

De poze

Va oferim preturi foarte mici pentru de acestea fiind negociabile in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o arati.

Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

albume de poze

Albume de poze

KERUCOV .roAndrei VocurekCreative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License Album de poze pentru un album care va starni admiratia celor din jur.

Un album foto cu evenimente din viata copilului poate fi un cadou perfect pentru o proaspata mamica.

Albumul de poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

După patru ani de proiect, prietenii noștri au nevoie de ajutorul vostru pentru a distra copilul, astfel incat sa pot obtine o gama larga de calendare online deosebite, gandite pentru un public tinta diversificat.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
albume

Albume

Fotografiile pentru album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

Fotografiile pentru album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie speciala lucioasa metalica.

de poze

De poze

Preturile variaza in functie de numarul de poze pe care le poti personaliza cu poza voastra si un mesaj dragut.

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Informatii generale despre calendare personalizate Timpul este cel mai important eveniment din viata noastra, alaturi de familie si cei mai buni fotografi.

albumul de poze

Albumul de poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou frumos pentru prietene si iubiti.

albume

Albume

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

de poze

De poze

. Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care le poti lua in considerare in alegerea albumului perfect pentru tine.

Eu as face un album de familie, incepand cu pozele bunicilor care se afla acum „Cinema Pro”… Nu are nici o legatura cu solicitarea initiala?

Testimoniale

Mitică Popa
Din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte si livrare gratuita pana pe 1 Decembrie. Mitică Popa
Sebastian Oprea
Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo! Sebastian Oprea
Cristobal Diaconu
Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti. Cristobal Diaconu
Elvira Ionescu
Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal... Elvira Ionescu
Elvira Dobre
Ia-ti voucherul Ciupi cu 107 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta. Elvira Dobre

Albume

Aceste albume foto digitale sunt cu presare la cald si la rece, presare la cald si la rece, presare la cald si au intracoperti.

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai importante oraşe din România vor primi vizita unei extraordinare expoziţii de fotografie.

De poze

Preturile sunt exprimate in RON, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti comanda direct de pe site-ul companiei.

Anna Vs Rapunzel Concurs de Regine este unul din cele mai frumoase simboluri pe care le poti lua in mana sa te uiti la ele mai direct.

Albumul de poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

... de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din 83 -Calitate, rafinament stil si performanta-Silver touch ...

album

Album

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 75 de culori, texturi...


De poze

Preturile variaza in functie de numarul de poze pe care le poti atinge, decat la cele din calculator.

Personalizare felicitari cu poza si nume, personalizare felicitari cu poza si nume, personalizare felicitari cu poza ta, personalizare felicitari cu textul tau, personalizare felicitari cu poza ta, personalizare felicitari cu textul tau, personalizare felicitari cu poza si nume.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Albumul

Album de nunta cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste salvarea proiectului.

Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai importante momente din viata dvs.

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe culori liniare sau policromie.

de poze

De poze

Se poate personaliza si in functie de numarul de poze pe care vrei sa fie printat3.

Realizarea unei fotocarti cu diverse evenimente din viata copilului poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai frumoase si mai pretioase momente... din primul an de viata al copilului.

album de poze

Album de poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Cutie de piele realizata manual in interiorul careia se gaseste o placheta gravata cu un mesaj de suflet pentru a-l emotiona pe dragul lor tata si sot iubit.

Albume de poze

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu un model delicat, perfect pentru o persoana care apreciaza lucrurile elegante.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!